27 sierpnia FUNDACJA HOSPICYJNA ORAZ GDAŃSKI ARCHIPELAG KULTURY zapraszają na Dzień dla Hospicjum Dutkiewicza w Parku Oruńskim. Wspaniali artyści, atrakcje dla dzieci, spotkanie z pieskami, kiermasze, taneczna ZUMBA i mamy nadzieję fantastyczna pogoda! Na scenie głównej o godzinie 18:00 posłuchamy elektryzującego koncertu Macieja Miecznikowskiego z grupą Tango Attack. Artyści zaprezentują repertuar pełny przedwojennych arcydzieł polskiego tanga wymieszanych z bardziej współczesnymi utworami z repertuaru Astora Piazzolli, a także Macieja Miecznikowskiego oraz Macieja Maleńczuka i Pudelsów w nowych, tangowych aranżacjach.

Jednak cały event rozpoczniemy już o godzinie 12:00 specjalnym teatrzykiem dla dzieci pt. "Muzyczne Wygibasy" w wykonaniu Teatru Mozaika. Później zaprosimy na sportowy tor przeszkód dla dzieci, zorganizowany przez chłopaków NINJA KIDS, taneczną ZUMBĘ z instruktorką MAŁGORZATĄ GIL, animacje z Pam Event (malowanie buziek, plecenie warkoczy, bańki mydlane, balonowe zwierzaki).

Podczas naszego wydarzenia w całym Parku Orana, będziecie mogli spotkać wolontariuszy Fundacji Hospicyjnej, którzy będą zbierać fundusze na naszą organizację.

Wstęp na w/w atrakcje WOLNY!

OFERTY PRACY

CHARYTATYWNE KARTKI ŚWIĄTECZNE