W tym roku, kolejny raz zaprosiliśmy Was do realizowania marzeń podopiecznych Słonika Tumbo. Na starcie stanęliśmy w okolicach początku kwietnia, a już teraz możemy powiedzieć udało się! Dzieci, które straciły kogoś z bliskich w wyniku ciężkiej choroby, po etapie opieki hospicyjnej, znowu mogły liczyć na Waszą pomoc. Skala zaangażowania przerosła nasze najśmielsze wyobrażenia: w krótkim czasie ponad 500 dzieci znalazły swoich darczyńców.

Wiemy, że są wśród Państwa osoby, które nadal chciałyby pomóc, dlatego informujemy, że stale potrzebujemy pieluch typu pampers 5, 6 (12–25 kg) lub pieluchomajtek typu seni w rozmiarze 1, 2.

Fundusz Dzieci Osieroconych działa cały rok, za chwilę ruszamy z akcją Kolorowy Piórnik, w ramach której kompletujemy wyprawki szkolne dla podopiecznych Słonika Tumbo. Jeśli już teraz chcieliby Państwo pomóc w tym zadaniu, prosimy o przekazywanie darowizn na nr konta: 23 1540 1098 2001 5562 4727 0010.

Pięknie dziękujemy!

Zamów kartkę!