Kupuję... w E.Leclerc i pomagam... podopiecznym Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza w Gdańsku. Około 1000 dorosłych osób u kresu życia oraz 39 małym pacjentom Domowego Hospicjum dla Dzieci, ciężko i przewlekle chorym. W grudniu czas jakby przyśpiesza i mamy go jeszcze mniej. To jednak najlepszy moment, by się zatrzymać i dziękując za radość oczekiwania na świąteczne chwile, podarować coś tym, dla których będą one jednymi z ostatnich.

Akcja gdańskiego hipermarketu E.Leclerc „Kupuję i pomagam” ma już swoją trzecią odsłonę. Zasady są bardzo proste: wystarczy kupić  w sklepie kosze prezentowe, paczki świąteczne lub bony towarowe, a 5% ich wartości przekazane zostanie naszym pacjentom. W zeszłym roku, dzięki życzliwości hipermarketu E.Leclerc oraz zainteresowaniu akcją wśród kupujących, na konto Fundacji Hospicyjnej wpłynęło 4894, 62 zł.

W tym roku także liczymy na Państwa wsparcie. Pomaganie jest piękne, zróbmy to razem!

zamówienia i informacje:

Zamów kartkę!