W sobotę 4 czerwca,  w gdańskim Starym Maneżu, o godzinie 19.00 ze swoim programem solowym wystąpi  Leszek Możdżer - wybitny kompozytor, wirtuoz fortepianu, jeden z najznakomitszych artystów polskiej sceny jazzowej. Autor  swoistego brzmienia, zwanego „jazzem Leszka Możdżera”, wielbiciel Chopina i jego niezwykle twórczy interpretator, kompozytor muzyki filmowej i teatralnej, laureat wielu nagród i wyróżnień. Jego koncerty to za każdym razem fascynujące spotkania z niezwykłą artystyczną osobowością.

Koncert Leszka Możdżera pod hasłem „Podaruj Dzieciom Uśmiech” będzie miał charakter charytatywny. Całkowity dochód z wieczoru przeznaczony zostanie dla osieroconych dzieci - podopiecznych Funduszu Dzieci Osieroconych prowadzonego przez  Fundację Hospicyjną. Fundusz, założony z myślą o dzieciach pacjentów objętych opieką hospicjów, wiosną tego roku obchodzi 10-lecie  istnienia. Do tej pory z jego wsparcia socjalnego (m.in. finansowania wyjazdów wakacyjnych, zajęć edukacyjnych, wyprawek szkolnych, prezentów świątecznych) skorzystało ok. 7500 dzieci z całej Polski.

Zapraszamy na 10. urodziny Funduszu Dzieci Osieroconych! Zapraszamy na charytatywny koncert Leszka Możdżera „Podaruj Dzieciom Uśmiech”. Zapraszamy na ogromną dawkę wzruszeń!

Stary Maneż, Gdańsk, ul. Słowackiego 23

Ceny biletów: 250 zł, 200 zł oraz miejsca stojące: 100 zł

Bilety do nabycia:  www.ticketpro.pl, www.kupbilecik.pl, Stary Maneż oraz Fundacja Hospicyjna (kontakt Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.)

Zamów kartkę!

Konkurs