Święta Bożego Narodzenia to czas pielęgnowania tradycji, które zacieśniają więzi rodzinne, sąsiedzkie, ale także te zawodowe. Choć ponoć dziś listów już nikt nie pisze, wydaje się, że nie dotyczy to świątecznych kartek. Odręcznie wypisane i dobrane z pieczołowitością są dla adresatów ogromnym źródłem radości oraz wspomnieniem minionych lat, kiedy takich gestów wykonywaliśmy wobec siebie znacznie więcej.

Proponujemy zatem, aby w tym roku w Państwa firmie nie zabrakło dobrze dobranych kartek z pięknymi życzeniami i zapraszamy do zakupu pocztówek z oferty Fundacji Hospicyjnej, przygotowanych przez artystów i dzieci. Całkowity przychód z ich sprzedaży pomoże wesprzeć podopiecznych Fundacji, wśród których są zarówno dorośli, jak i dzieci.

Państwa wsparcie jest nam niezbędne, aby chore dzieci móc wyposażać w specjalistyczny sprzęt medyczny, który znacznie ułatwia im życie, a czasem wręcz je ratuje. W 2016 r. pod naszą stałą opieką znajdowało się 33 dzieci cierpiących na przewlekłe choroby genetyczne. Między innymi dzięki sprzedaży oferowanych kartek mamy nadzieję pomoc tę kontynuować i w miarę możliwości poszerzać jej zasięg.

Zakup charytatywnej kartki świątecznej to więc zwielokrotniona radość: dla adresata, podopiecznego Fundacji, a najpewniej również dla nadawcy.

Wewnątrz kartek możemy zamieścić indywidualne życzenia, logotyp firmy oraz inne znaki graficzne, zgodnie z Państwa życzeniem. Do kartek dołączamy białe koperty C6.

Wybierając nasze pocztówki, pomagasz Podopiecznym Fundacji!

Zapraszamy również do zakupu płyt CD z kolędami i pastorałkami w wykonaniu gdańskiego zespołu piosenki i tańca Don Don.

Koszt płyty: 4,99 zł brutto!  Płytę z kolędami można zamówić na stronie: http://www.ksiegarnia.hospicja.pl/pl/p/Hej-koleda%2C-koleda/134

CENNIK DRUKU ŻYCZEŃ I LOGOTYPU FIRMY

Forma/nakład 100 sztuk 200 sztuk 500 sztuk 1000 sztuk
Wewnątrz kartki, kolor czarny 12,50 zł 18,50 zł 43,50 zł 88,50 zł